Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου στο Βερολίνο - Συνάντηση των εταίρων του προγράμματος Grundtvig «Click to Career» στο Βερολίνο.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου συμμετείχε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Νοεμβρίου του 2014 στο Βερολίνο της Γερμανίας στο πλαίσιο της Εκπαιδευτικής Σύμπραξης Grundtvig Click to Career (C2C) του Ευρωπαϊκού Προγράμματος της Δια Βίου Μάθησης Grundtvig.
Το σχολείο μας συμμετείχε με δύο εκπαιδευτικούς.
Η Εκπαιδευτική Σύμπραξη διαρκεί δύο έτη (1η Αυγούστου του 2013 – 31η Ιουλίου του 2015) και την συναποτελούν Ευρωπαϊκοί Οργανισμοί από οκτώ... χώρες: Ρουμανία (Συντονιστής), Ιταλία, Κύπρος, Γερμανία, Λιθουανία, Κροατία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα. Το έργο εστιάζει στη μεγιστοποίηση της μεταφοράς γνώσεων και εμπειριών, καθώς και στην αναγνώριση των εργαλείων και των σύγχρονων μεθόδων πρόσβασης στις ευκαιρίες που προσφέρει η σημερινή τεχνολογία. Στόχος είναι η δημιουργία διαδικτυακών εκπαιδευτικών εργαλείων που θα παρέχουν υποστήριξη σε άτομα που επιθυμούν να ιδρύσουν και να διαχειριστούν μια επιχείρηση στο διαδίκτυο.
1
Στη συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε εργαστήριο στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι εταίροι με τίτλο: «Powerful methods to promote virtual business (Ισχυρές μέθοδοι προώθησης της εικονικής σας επιχείρησης», στο οποίο παρουσιάστικαν από τους συμμετέχοντες οι σύγχρονες τάσεις και τρόποι προώθησης μιας ηλεκτρονικής επιχείρησης. Στο πλαίσιο του εργαστηρίου πραγματοποιήθηκε και ομιλία του κ. Silvan C. Rath, συνιδρυτή και CEO της εταιρείας Parktag.mobi.
2

Πραγματοποιήθηκε επίσης επίσκεψη στο κατάστημα της εταιρείας Apple στο Βερολίνο, στο οποίο ενημερωθήκαμε για τον τρόπο με τον οποίο η Apple προσεγγίζει το θέμα της προώθησης των προϊόντων της και ειδικότερα για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τους επιχειρησιακούς της πελάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο-χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων ή φορέων που δεν τεκμηριώνονται.”)