Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Απίστευτα σενάρια εξετάζει το υπουργείο: Μέσα από 5/μηνα των Δήμων η κάλυψη των κενών;

Διαισθανόμενο την τραγικότητα της κατάστασης που υπάρχει σήμερα στο Ελληνικό δημόσιο σχολείο από την μια και από την άλλη ότι τα κενά ήταν αδύνατον να συρρικνωθούν όπως θα ήθελε το υπουργείο, στο τραπέζι μπαίνει πλέον επίσημα και το σενάριο να δοθούν πεντάμηνες ή εξάμηνες συμβάσεις μέσα από προγράμματα του ΟΑΕΔ στους Δήμους για να καλύψουν τα κενά στα... σχολεία της περιοχής τους. Όλα αυτά να τεθούν σε ισχύ αμέσως μετά τα Χριστούγεννα.
Είναι κάτι κατά κόρο που συμβαίνει στο εξωτερικό και που πιθανόν να νομοθετηθεί να ισχύσει και στην Ελλάδα.
Δυστυχώς για το υπουργείο και το Λοβέρδο το στοίχημα χάθηκε και τα σχολεία πλέον αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.
Τα περί εθελοντικής εργασίας τον γελοιοποίησαν, αφού όλη οι Ελλάδα σήμερα γελά με τις δηλώσεις αυτές που χρίζουν πλέον άλλης ανάλυσης.
http://e-mesara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο-χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων ή φορέων που δεν τεκμηριώνονται.”)