Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Δυσαρέσκεια Κυριάκου για την άρνηση της ΑΔΕΔΥ να συναντηθούν!

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αρνήθηκε να παρευρεθεί στη συνάντηση παρουσίασης του νέου συστήματος αξιολόγησης της απόδοσης δημοσίων υπαλλήλων, εκφράζει με επιστολή του ο... υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Σέβομαι απόλυτα το θεσμικό ρόλο της ΑΔΕΔΥ και επιθυμία μου ήταν πριν το σχέδιο νόμου τεθεί σε δημόσια διαβούλευση να έχει προηγηθεί η δική σας ενημέρωση. Ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω την άρνησή σας να προσέλθετε σε αυτό το διάλογο, επικαλούμενοι μάλιστα την έναρξη της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και τις πολιτικές εξελίξεις που αυτή μπορεί να προκαλέσει», αναφέρει μεταξύ άλλων στην σχετική επιστολή του ο κ. Μητσοτάκης.
Δείτε την επιστολή του Υπουργούς προς την ΑΔΕΔΥ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο-χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων ή φορέων που δεν τεκμηριώνονται.”)