Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Τι μήνυμα θέλετε να στείλετε στην Κυβέρνηση στην κάλπη ΚΥΣΔΕ-ΑΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΔΕ;;;


«...Συνάδελφοι τι μήνυμα θέλετε να στείλετε στην Κυβέρνηση στην κεντρική κάλπη ΚΥΣΔΕ;;; ότι θέλετε κι άλλες μειώσεις ΜΙΣΘΟΥ;;;» .
Εμείς αγωνιζόμαστε για «Ακώλυτη βαθμολογική-μισθολογική εξέλιξη» και είμαστε ενάντια στην «Αξιολόγηση» εκ πεποιθήσεως. Η ΔΑΚΕ που ζητάει να μας εκπροσωπεί ακόμα στο ΚΥΣΔΕ-ΑΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΔΕ θέλει το ίδιο πράγμα;
ΕΜΕΙΣ στα Υπηρεσιακά Συμβούλια θα συνεχίζουμε αταλάντευτα τον ανένδοτο αγώνα κατά της αδιαφάνειας, των ρουσφετιών, της ευνοιοκρατίας γενικότερα....
καθώς της αυθαιρεσίας και του αυταρχισμού μέσα και έξω από το ΚΥΣΔΕ, θα είμαστε αυτοί που θα ελέγχουν τη Διοίκηση άσχετα ποιο κόμμα είναι στην κυβέρνηση. Το συμφέρον των συναδέλφων και το μέλλον του κλάδου κρίνονται σ' αυτές τις εκλογές.

Άρα, η καταψήφιση της ΔΑΚΕ και η υπερψήφιση των ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ με έναν αιρετό μας μες στα Υ.Σ. έχει μια διπλή χρησιμότητα για τον κλάδο.

Δείτε τις ανακοινώσεις μας και τα ψηφοδέλτιά μας.

Εκλογές αιρετών ...μήπως το μήνυμα πρέπει να είναι σαφές;

ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ και σε Δ.Υ. του Παναγιώτη Ντούλα*

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στο ΠΥΣΔΕ Αχαΐας-Αιτωλοακαρνανίας & ΑΠΥΣΔΕ Δυτ. Ελλάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο-χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων ή φορέων που δεν τεκμηριώνονται.”)