Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Χορηγούνται εκ νέου οι εκπαιδευτικές άδειες-Έπαψε να ισχύει η Μνημονιακή απαγόρευσή τους

Μέσα από το ενημερωτικό δελτίο που μας έστειλε στο http://www.greekteachers.gr ο αιρετός εκπρόσωπος στο ΑΠΥΣΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ κ.Παντελής Βάινας αλιεύσαμε τη σημαντική είδηση πως χορηγήθηκε από το ΑΠΥΣΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ εκπαιδευτική άδεια σε εκπαιδευτικό που έχει υποτροφία από... IKY.
«Είναι σημαντικό ότι πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό εγκρίθηκε εκπαιδευτική άδεια. Να θυμίσουμε ότι η χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών είχε ανασταλεί από μνημονιακό νόμο έως 31/12/2014. Είναι αυτονόητο λοιπόν πως μετά την παρέλευση της παραπάνω ημερομηνίας (δηλαδή από 1/1/15) η χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών είναι νόμιμη και δικαίωμα των εκπαιδευτικών, κάτι που υποστηρίξαμε και στη συνεδρίαση.» ΒΑΪΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ αιρετός εκπρόσωπος στο ΑΠΥΣΠΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο-χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων ή φορέων που δεν τεκμηριώνονται.”)