Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο το 1ο ΕΠΑΛ Αγρινίου!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά ο τελικός του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, όπου το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου επιβλήθηκε τελικά του 1ου ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης με σκορ 2-1 και κατέκτησε την πρώτη θέση ανάμεσα... σε όλα τα σχολεία της χώρας!
Να θυμίσουμε ότι χθες Τετάρτη το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου απέκλεισε στα ημιτελικά σε έναν αγώνα – θρίλερ που κρίθηκε στα πέναλτι το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο « Αριστοτέλειο Κολέγιο Θεσσαλονίκης».

Ο σημερινός τελικός διεξήχθη στη Σκάλα της Λακωνίας με αντίπαλο το 1ο ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης που απεκλεισε στα ημιτελικά το 7ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου.

Μετα τη σημερινή του νίκη και την κατάκτηση του τίτλου, το 1ο ΕΠΑ.Λ ΑΓΡΙΝΙΟΥ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην μακρινή Γουατεμάλα στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί από 12 έως 20 Απριλίου 2015
Με πληροφορίες εδω 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο-χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων ή φορέων που δεν τεκμηριώνονται.”)