Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ηλεία: Θύματα της οικονομικής κρίσης οι μαθητές μένουν νηστικοί στα σχολεία…

Θύματα της οικονομικής κρίσης οι μαθητές που εξαιτίας της έλλειψης χρημάτων, μένουν νηστικοί στα σχολεία. Το δυσάρεστο αυτό φαινόμενο δεν εμφανίζεται για πρώτη φορά αφού τα τελευταία τρία χρόνια, το ποσοστό των μαθητών που τρώνε στο σχολείο έχει μειωθεί σημαντικά έως και 50%.
Οι οικονομικές δυσκολίες..... έχουν οδηγήσει αρκετές οικογένειες σε αδιέξοδο με αποτέλεσμα πολλοί από τους μαθητές να μην έχουν χρήματα ούτε για ένα μπουκαλάκι νερό που στοιχίζει μόνο 35 λεπτά στα σχολικά κυλικεία. Οι τιμές είναι χαμηλές, τα παιδιά όμως της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δυσκολεύονται όταν οι γονείς είναι άνεργοι και οι υποχρεώσεις τρέχουν!
Ξαφνικά από το ένα άκρο, δηλαδή της υπερκατανάλωσης που είχε παρατηρηθεί πριν από μερικά χρόνια και στα κυλικεία, έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο όπου πάρα πολλοί μαθητές δεν τρώνε γιατί δεν έχουν χρήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο-χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων ή φορέων που δεν τεκμηριώνονται.”)