Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Και ιατρεία και ρεύμα. Ψηφίστε μας


Θυμίζουμε η ΔΕΗ αύξησε την τιμή κιλοβατώρας προκειμένου να μπορεί να αγοράζει ακριβό ρεύμα -και να το πουλάει ακριβά- από ιδιώτες παραγωγούς με μοναδικό σκοπό την εκπλήρωση της επιταγής των τροϊκανών να μειωθούν -για κάποιο λόγο- οι εισαγωγές -φτηνού- ηλεκτρικού ρεύματος. Για τον ίδιο λόγο......
δεν μπορούμε ν' αγοράσουμε πετρέλαιο θέρμανσης. Το ότι αυτές οι πράξεις μειώνουν την κατανάλωση και τα κρατικά έσοδα δεν ενδιαφέρει κανέναν από κυβέρνηση και πάνω.
Η ΔΕΗ ήδη ανακοίνωσε ότι αν ξεκινήσουν τέτοιες επανασυνδέσεις ρεύματος θα ολοκληρωθούν κοντά στο Μάρτιο) Ακούσαμε και την πρόταση του υπουργού Εξωτερικών (;) να γίνεται επανασύνδεση στις ευπαθείς ομάδες για διπλάσιες ημέρες από όσες θα εμφανίζεται αιθαλομίχλη. Όποιος κατάλαβε κάτι να το πει στα συνεργεία της ΔΕΗ που και 24 ώρες να δούλευαν είναι αδύνατον να ξεκινήσουν να επανασυνδέουν και μόλις λήγει η προθεσμία να ξανακλείνουν το ρεύμα. Σχεδόν πάντα η λύση ενός προβλήματος που προκλήθηκε από ένα λάθος είναι χειρότερη από το πρόβλημα, επειδή είναι κι αυτή ένα λάθος που προκαλεί άλλο το πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο-χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων ή φορέων που δεν τεκμηριώνονται.”)