Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Μη χάσετε το βίντεο από τους καθηγητές Λάρισας σε διαθεσιμότητα

Φυσάει κόντρα και σε καλό ΘΑ μας βγει
Η Επιτροπή Αγώνα Εκπαιδευτικών της Λάρισας (σε διαθεσιμότητα) έφτιαξε το βίντεο που ακολουθεί με τις ως τώρα δράσεις της. Το κοινοποιούμε καλώντας παράλληλα τους εκπαιδευτικούς (σε διαθεσιμότητα και μη) να συνεχίσουμε τον αγώνα μας όλοι μαζί,να αναδιπλωθούμε και να αντιπαλέψουμε τα σχέδια της κυβέρνησης για τη διάλυση του δημόσιου σχολείου. Ένα δημόσιο σχολείο από.... το οποίο όλοι μας αξιώνουμε το καλύτερο, τη στιγμή που εμείς οι ίδιοι το πληρώνουμε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.
Δεν επιτρέπουμε σε κανένα να αποφασίζει για τη ζωή μας, για τις οικογένειές μας για τους μαθητές μας, για την εργασία μας. Η ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ. Διοριστήκαμε με τους πλέον αξιοκρατικούς τρόπους και μας απολύουν οριζόντια και μεθοδικά.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ· Να τοποθετηθούν όλοι οι εκπαιδευτικοί, όλων των κλάδων, στις δομές του Υπουργείου Παιδείας.
· Να σταματήσει το Υπουργείο τον εμπαιγμό εις βάρος μας (Στους πέντε μήνες της διαθεσιμότητάς μας, διοριστήκαμε τέσσερις(!) φορές από τον κ.Αρβανιτόπουλο)
· Να προκηρυχθούν ταυτόχρονα 1874 θέσεις ώστε να μην απολυθεί κανείς από εμάς.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο-χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων ή φορέων που δεν τεκμηριώνονται.”)