Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

To Mεγάλο, τo Tεράστιο ΛΑΜΟΓΙΟ της "δημόσιας διοίκησης", ο "αρχάγγελος" της κάθαρσης με παράνομες κεραίες στο σπίτι του κ.α.π., μιλάει τώρα στον άλλο γίγαντα της δημοσιοκαφρίλας του ΣΚΑΪ κι αναλύει ΧΩΡΙΣ ντροπή "τι σημαίνει ΛΑΜΟΓΙΟ"!

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
Να πρώτη μούρη το ΑΡΧΙ-Λαμόγιο Ρακιιντζής! Στον "φιλόξενο" ΣΚΑΙ του Αλαφούζου και οικόσιτο του μεγάλου "δημοσιογράφου" Μπογδάνου...
Σου λέει, άλλαξε ξανά κυβέρνηση και μπορεί να θυμηθούν ότι είμαι σε θέση παράνομα...
Ας βγω μπροστά και ν' αναλύσω τι σημαίνει λαμόγιο σήμερα, με την κρίση κι έτσι θα συνεχίσω να είμαι το πρώτο ΛΑΜΟΓΙΟ της χώρας και με τον μανδύα του "αδιάφθορού"!
Το λαμόγιο, ο "αδιαφθορος" Γενικός Επιθεωρητής Ρακιιντζής, Μ.Κ.Οάρχης, με παράνομη κεραία σπίτι του και ο «αδιάφθορος» που έθεσε στο αρχείο την υπόθεση της παραπομπής του Μητσοτάκη στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο για το ξεπούλημα της ΑΓΕΤ Ηρακλής, ο «αδιάφθορος» που κουκούλωσε τη Ζαχοπουλιάδα από την οποία ζημιώθηκε το Δημόσιο με πολλά δισ. ευρώ, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είχε καταγγελίες για κακουργηματικές πράξεις στα χέρια του δεν έστειλε την υπόθεση στην εισαγγελία...


Το ΑΡΧΙ-ΛΟαμόγιο που ξεσκέπασε κι η κυρία Μαρίνα Χρυσοβελώνη... ας διαβάσουν τις...αναρτήσεις στο "olympia"... συνεχίζει απρόκλητα να προκαλεί τη δημοκρατική νομιμότητα!

Ο «αδιάφθορος» που δεν έχει τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να παραιτηθεί, αλλά επιπλέον δηλώνει ότι έχει και συμβόλαιο για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα του σπιτιού του...
Το ΛΑΜΟΓΙΟ, που παράνομα και παράτυπα κατέχει ακόμη αυτή την ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ και χρησιμοποιεί ως μέσο τη δημοσιότητα, ενδιαφέρεται μόνο για ένα πράγμα: την ανανέωση της θητείας του, που έχει λήξει από το Σεπτέμβριο του 2009.
Το ΛΑΜΟΓΙΟ, ο «αδιάφθορος» με προσωπική ΜΚΟ, με τον τίτλο «Φίλοι της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας» και χρηματοδότηση από την ΔΕΗ... ΜΚΟ με λεφτά του μαλάκα Έλληνα πολίτη!
Ως πότε ωρε Τσίπρα με την παρέα σου θα έχεις πρώτη μούρη τα λαμόγια;
Μήπως σας "κρατάει" για καμιά δική σας λαμογιά και κάνετε τους Γερμανούς;
Ας θυμηθούμε:
ΠΗΓΗ: Sibilla.gr 
--------------------------------------------------------------------
Σχετικό θέμα : Το πειθαρχικό δίκαιο των υπαλλήλων έγινε «Ρωμαϊκό» θέαμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο-χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων ή φορέων που δεν τεκμηριώνονται.”)