Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Νομοσχέδια και υπηρεσιακή κατάσταση εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα

1) Με το νομοσχέδιο «Εκδημοκρατισμός της διοίκησης – Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση – Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις», παρατείνεται η διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών (σύμφωνα με το ν.4172/2013, άρθρο 82, παρ. 2, και ν. 4093/2012 ΥΠΟΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Ζ.2. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, παρ.2, η περίοδος διαθεσιμότητας ήταν από 22/7/2013 έως 21/7/2014) και επανέρχονται στη.... διαθεσιμότητα οι 85 συνάδελφοι
2) Με το νομοσχέδιο «Επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση» του υπουργείου παιδείας λήγει η διαθεσιμότητα, επανέρχονται στις Δ.Δ.Ε. που ανήκαν και με αποφάσεις των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης τοποθετούνται οργανικά κατά περίπτωση στα ΕΠΑ.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο-χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων ή φορέων που δεν τεκμηριώνονται.”)