Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Η κ. Σαλή-Παπασαλή... "δικάζει" τον πρύτανη Πελεγρίνη ...!

Η κ. Σαλή-Παπασαλή, καθηγήτρια ...βιβλιοθηκονομίας ορίστηκε από τον Υπουργό Παιδείας Αρβανιτόπουλο να δικάσει τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόση Πελεγρίνη, στο Πειθαρχικό. 
Η κ. Σαλή-Παπασαλή είναι γνωστή ανά το πανελλήνιο για τον τρόπο που διαχειρίζεται τις σχέσεις της με τους φοιτητές: μέσω της αστυνομίας την.....
οποία καλεί κάθε τρεις και λίγο στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, του οποίου πρυτανεύει. 

Η κ. Σαλή-Παπασαλή είναι επίσης γνωστή, επειδή κατέβηκε πέμπτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ στις εκλογές του 2012. 

Η κ. Σαλή-Παπασαλή είναι λιγότερο γνωστή για το κατόρθωμά της να χρεώσει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο τη μετάβασή της το 2011 στη Θεσσαλονίκη (αεροπορικώς μέσω Αθηνών) προκειμένου να παρακολουθήσει την ομιλία του τότε αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ. Ιδού το έγγραφο της έγκρισης οδοιπορικών, διανυκτέρευσης και ... αποζημίωσης(!) για την παρακολούθηση της ομιλίας του Προέδρου της ΝΔ. Τα χρήματα κατέβαλαν οι Έλληνες φορολογούμενοι δια του Ιονίου Πανεπιστημίου (στο οποίο πρυτανεύει η κ. Σαλή-Παπασαλή).


Αλλά αυτός που παραπέμπεται στο Πειθαρχικό είναι ο κ. Πελεγρίνης και όχι η κ. Σαλή-Παπασαλή, η οποία αντιθέτως θεωρείται από τον υπουργό παιδείας ως έχουσα τα απαραίτητα εχέγγυα για να δικάσει τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο-χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων ή φορέων που δεν τεκμηριώνονται.”)