Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

ΑΓΡΙΝΙΟ: Δράσεις αλληλεγγύης από τη Β’ ΕΛΜΕ-κοινωνικό φροντιστήριο και bazaar βιβλίου

Το Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας προχωρά στο συντονισμό μιας προσπάθειας λειτουργίας κοινωνικού φροντιστηρίου όπως είχε κάνει παλαιότερα. Έχοντας εξασφαλίσει το κτίριο του 1ου Γυμνασίου Αγρινίου ως χώρο διεξαγωγής των μαθημάτων κατά τις απογευματινές ώρες, καλεί τους συναδέλφους καθηγητές να δηλώσουν στη Β ΕΛΜΕ τη διαθεσιμότητά τους για τη στήριξη της.... δράσης αυτής.
Το Δ.Σ. της Β' ΕΛΜΕ προτίθεται επίσης να υποστηρίξει ενεργά την πρωτοβουλία του «Δικτύου Στήριξης Μαθητών», η οποία αποσκοπεί στον εντοπισμό και την υποστήριξη παιδιών που είναι ανεμβολίαστα ή χωρίς ιατροφαρμακευτική κάλυψη και στο πλαίσιο αυτό καλούνται τα σχολεία της Β ΕΛΜΕ να συνδράμουν σ’ αυτή την προσπάθεια.
Στα πλαίσια τέλος της συμμετοχής της Β’ ΕΛΜΕ στο «Δίκτυο Στήριξης Μαθητών», καλεί μαθητές, γονείς και φίλους, την Κυριακή 21/12/14 και από ώρα 10.0 π.μ. – 14 .0 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας, σε χαριστικό-ανταλλακτικό παζάρι παιδικού βιβλίου και νεανικής λογοτεχνίας. Η συγκέντρωση βιβλίων έχει ξεκινήσει στο καφέ «Επίκουρος» και στο καφενείο «Σείριος».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο-χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων ή φορέων που δεν τεκμηριώνονται.”)